Toimitus

Papurino Oy toimittaa myymänsä tuotteet Suomessa Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Kun tuote on varastossa, tilaus lähetetään kahden tilauspäivää seuraavan arkipäivän kuluessa ja se saapuu perille 1-2 arkipäivässä, jos posti kulkee normaalisti. Jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita ja näiden tuotteiden toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

 

Yleiset ehdot

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä ostajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että Papurino Oy rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä. Kuluttajan antamat asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Papurino Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakkaan tietoja muille.

 


 

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olemme lähettäneet asiakkaalle kirjallisen tilausvahvistuksen.

Yhteydenpito Papurino Oy:n ja asiakkaan välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaus on toimitettu asiakkaalle.

Tilauksen tekemisen jälkeen asiakkaalla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 


 

Hinnat

Voimassaoleva hinta on euroissa ja sisältää arvonlisäveron 24 %. Papurino Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 


 

Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassamme on aina turvallista. Voit valita sinulle sopivan maksutavan alla olevista vaihtoehdoista:

  • Pankkisiirto, SEPA-maksu: Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme sinulle maksutiedot, ja voit sen jälkeen viimeistellä ostokset verkkopankissasi.
  • Paypal Express Checkout: Voit maksaa Paypal-tililtäsi ostokset
  • Credit Card STRIPE:  Voit maksaa ostoksesi Visa-, Visa Debit-, ja MasterCard -korteilla STRIPE-palveluntarjoajan kautta.

 


 

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet.

Palautusilmoitus on aina tehtävä verkkokaupan asiakaspalveluun joko puhelimitse (050 397 8084) tai sähköpostilla ínfo@papurino.com. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautus 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta.

Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Kauppasumma palautetaan kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautusilmoituksen. Kauppasummaa ei palauteta, ennen kuin tuotepalautus on vastaanotettu.

 


 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen yhteydessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteistä sopimiseksi.

 


 

Reklamaatio

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., ilmoita asiasta välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän päivän sisällä asiakaspalveluumme. Saatuamme palautetun tavaran, palautamme jo maksetun kauppahinnan.

 


 

Ylivoimainen este

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaamme vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 


 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

puhelin: 050 397 8084 (ma-pe 10-18)

sähköposti: info@papurino.com