Toimitus

Papurino Oy toimittaa myymänsä tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Kirje-kokoiset tuotteet lähetetään aina asiakkaan antamaan osoitteeseen, isommat tuotteet asiakkaan valinnan mukaan joko lähellä olevaan Postin noutopisteeseen, tai kotiosoitteseen. Tuotteet (poislukien kustomoitavat) lähetetään tilausta seuraavien 3-5 arkipäivän kuluessa ja ne saapuvat perille 1-2 arkipäivässä, jos posti kulkee normaalisti. Kustomoitavien tuotteiden toimitusaika on mainittu tuotetiedoissa. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli asiakkaan tilaama tuote ei jostain syystä ole saatavilla.


Yleiset ehdot

Tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä ostajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että Papurino Oy rekisteröi henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä. Kuluttajan antamat asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Papurino Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakkaan tietoja muille.


Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun olemme lähettäneet asiakkaalle kirjallisen tilausvahvistuksen. Yhteydenpito Papurino Oy:n ja asiakkaan välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse.


Hinnat

Voimassaoleva hinta on euroissa (€) ja sisältää arvonlisäveron 24 %. Papurino Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.


Maksutavat

Maksaminen verkkokaupassamme on aina turvallista. Voit valita sinulle sopivan maksutavan alla olevista vaihtoehdoista:

  • Verkkopankkimaksu. Maksa ostoksesi omassa verkkopankissasi. Käytössämme ovat kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
  • Luottokorttimaksu. Maksa ostoksesi Visa-, Visa Debit -, Visa Electron -, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla.

Palautukset ja tuotteen vaihdot

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät – poislukien kustomoidut – tuotteet. Palautusilmoitus on aina tehtävä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostilla: info@papurino.com. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautus 14 päivän kuluessa palautusilmoituksesta. Tuotepalautukset tulee aina tehdä hyvin pakattuna. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Kauppasumma palautetaan kohtuullisen ajan, kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Asiakas vastaa palautuksen postituskustannuksista. Kustomoiduilla tuotteilla, (esim omavalintainen kaupunkikartta) ei ole palautusoikeutta.

Tuotteen vaihtaminen toiseen on mahdollista 14 vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tällöin asiakas sitoutuu maksamaan palautuksesta, ja uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postituskulut, sekä hinnanerotuksen, jos uusi tuote on kalliimpi. Vaihdettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Kustomoiduilla tuotteilla, (esim omavalintainen kaupunkikartta) ei ole vaihto-oikeutta.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen yhteydessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteistä sopimiseksi. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., ilmoita asiasta välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän päivän sisällä asiakaspalveluumme. Rikkoutunut tuote korjataan, tai korvataan uudella.


Ylivoimainen este

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, pandemiasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaamme vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Riitojen ratkaisu Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.


Verkkokaupan asiakaspalvelu

puhelin: 040 646 2771 (ma-pe 10-17)

sähköposti: info@papurino.com