Dubai

Dubai sijaitsee Persianlahden rannalla, Arabiemiraattien koillisosassa. Kaupungissa asuu noin 2,1 miljoonaa ihmistä, joista 80% on ulkomaalaisia. Dubai on kuuluisa mereen rakennetuista tekosaaristaan, luksushotelleistaan, hienoista rannoistaan, sekä jättimäisistä ostoskeskuksistaan. Kaupungista löytyy kuitenkin myös alkuperäistä arabikulttuuria eksoottisine ruokineen, esimerkiksi Al Fahidin historialliselta alueelta.
– valitse kartan väri, mustaksi petsattu tai puunvärinen

– valitse koko; 40 x 55 tai 55 x 75 cm

– materiaalina suomalainen 4 mm koivuvaneri

– kartta voidaan asettaa nojalleen seinää vasten, tai kiinnittää seinään kaksipuoleisella teipillä (sisältyy toimitukseen)

– 100% suomalaista käsityötä

Kartan kiinnitys:

– Kartan takaosassa oleva teippi tarttuu useimpiin seinäpintoihin, kuten maalattuun kipsilevyyn ja puuhun. Karheaan seinäpintaan se ei välttämättä tartu. Seinäpinnan pitää olla rasvaton ja kuiva. Irrota teipin päällä oleva suojakalvo. Katso, että kartta on suorassa ja paina kartta lujasti seinää vasten. Teippi on vahvaa, ja voi irrotettaessa vaurioittaa maalipintaa. Emme vastaa mahdollisista vaurioista. Varmista kiinnitys aina taulunaulalla.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten nirhaamalla teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

99,00 159,00 

Poista

Lisätiedot

väri

musta, puunvärinen

koko

40 x 55 cm, 55 x 75 cm