Dubai

Dubai sijaitsee Persianlahden rannalla, Arabiemiraattien koillisosassa. Kaupungissa asuu noin 2,1 miljoonaa ihmistä, joista 80% on ulkomaalaisia. Dubai on kuuluisa mereen rakennetuista tekosaaristaan, luksushotelleistaan, hienoista rannoistaan, sekä jättimäisistä ostoskeskuksistaan. Kaupungista löytyy kuitenkin myös alkuperäistä arabikulttuuria eksoottisine ruokineen, esimerkiksi Al Fahidin historialliselta alueelta.

– valitse kartan väri, mustaksi petsattu tai puunvärinen

– valitse kartan koko: M (40 x 56 cm), L (50 x 70 cm) tai XL (80 x 110 cm) (XL- kartta koostuu kahdesta osasta)

– materiaalina suomalainen 4 mm koivuvaneri

– kartta voidaan asettaa nojalleen seinää vasten, tai kiinnittää seinään kaksipuoleisella teipillä (sisältyy toimitukseen)

– 100% suomalaista käsityötä

 

Kiinnitys:

Kartan takaosassa oleva teippi tarttuu useimpiin seinäpintoihin, kuten maalattuun kipsilevyyn, puuhun, sekä sileään kiviseinään. Karheaan seinäpintaan se ei välttämättä tartu. Seinäpinnan pitää olla rasvaton ja kuiva. Irrota teipin päällä oleva suojakalvo. Katso, että kartta on suorassa ja paina kartta lujasti seinää vasten. Varmista kiinnitys aina taulunaulalla.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten nirhaamalla teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.  Teippi on vahvaa, ja voi irrotettaessa vaurioittaa maalipintaa, emme vastaa mahdollisista vaurioista.

Huomioithan, että puu on luonnonmateriaali, ja voi taipuilla kosteuden ja lämpötilan vaihteluiden seurauksena.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

98,00 217,00 

Poista

Lisätiedot

väri

musta, puunvärinen

koko

M, L, XL