Helsinki (keskusta, pohjois-Helsinki, Töölö, Lauttasaari, Malmi, Munkkiniemi)

– valitse kartan koko: S (29 x 40 cm), M (40 x 56 cm), L (50 x 70 cm) tai XL (80 x 110 cm) (XL – kartta koostuu kahdesta osasta)

– valitse kaupuginosa: KESKUSTA, TÖÖLÖ, LAUTTASAARI, MUNKKINIEMI, MALMI tai POHJOIS-HELSINKI,  (Itä-Pasila, Vallila, Hermanni, Kyläsaari, Alppila, Kallio, Harju, Kinapori, Verkkosaari, Torkkelinmäki, Sörnäinen, Kalasatama)

– valitse kartan väri, mustaksi petsattu tai puunvärinen

– valitse tekstin kieli

– materiaalina suomalainen 4 mm koivuvaneri

– kartan voi laittaa nojalleen sinää vasten, tai kiinnittää seinään kaksipuoleisella teipillä (teipit valmiina kartan takaosassa)

– 100% suomalaista käsityötä

 

Kartan kiinnitys:

– irrota teipin päällä oleva suojakalvo. Katso, että kartta on suorassa ja paina kulmat lujasti seinää vasten. Jos teipit joutuu myöhemmin irrottamaan, ne eivät enää tartu seinään kunnolla. Teippi tarttuu useimpiin seinämateriaaleihin, mutta ei betoniin tai karheaan maalipintaan. Varmista kiinnitys taulunaulalla. Teippi on vahvaa, ja voi irrotettaessa vaurioittaa maalipintaa. Emme vastaa mahdollisista vaurioista.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten siten, että nirhaa teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.

 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

58,00 197,00 

Poista

Lisätiedot

koko

S, M, L, XL

kaupunginosa

keskusta, Töölö, Lauttasaari, Munkkiniemi, Malmi, pohjois-Helsinki

väri

musta, puunvärinen

kieli

suomi, svenska