puinen maailmankartta L

 

Näyttävä, koivuvanerista leikattu maailmankartta. Hieno sisustuselementti ja katseenvangitsija. Karttapohjana käytetty Eckertin projektiota, jotta maiden mittasuhteet olisivat mahdollisimman oikeat. Kartan osat toimitetaan vanerisissa kehyksissä. Jokainen kartta on viimeistelty käsin, ja käsitelty kasviöljypohjaisella puuvahalla.

Kartan asennus on helppoa: Mukana tulee sabluunat, joka teipataan ensin haluttuun kohtaan seinälle. Kiinnitysteippien (valmiina kartan takaosassa) suojakalvot poistetaan, ja kartan osat painetaan seinään oikeille paikoilleen. Lopuksi sabluunat poistetaan, ja kartta on valmis!

 

– teoksen koko noin 120 x 61 cm, paksuus 4 mm

– materiaalina suomalainen koivuvaneri

– kiinnitysteipit ja asennussabluunat mukana.

– saatavana luonnollisena koivun sävynä tai mustaksi petsattuna

– 100% suomalaista käsityötä

 

Kartan takaosassa oleva kiinnitysteippi on muotoutuvaa akryylipohjaista kaksipuoliteippiä (3M), joka tarttuu useimpiin pintamateriaaleihin, kuten maalattuun kipsilevyyn, puuhun, lasiin, muoviin, sekä kiviseinään. Rosoisessa pinnassa teippi ei välttämättä pysy.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten nirhaamalla teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

169,00 

Poista

Lisätiedot

Paino 0.7 kg
Mitat 125 × 65 cm
Väri

musta, puunvärinen