Rooma

”Ikuinen kaupunki” on lähes 3000 vuoden ikäinen. Seitsemälle kukkulalle rakennettu kaupunki on täynnä historiallisesti merkittäviä kohteita, kuten Colosseum, Forum Romanum, Espanjalaiset portaat ja Pantheon. Rooman vanha keskusta on Unescon maailmanperintökohde.

 

– valitse kartan väri, mustaksi petsattu tai puunvärinen

– valitse koko: S (halkaisija 39 cm), M (49 cm), L (59 cm)

– valitse teksti: ROMA tai ROME

– materiaalina suomalainen 4 mm koivuvaneri

– voidaan ripustaa ikkunan eteen, asettaa seinää vasten, tai kiinnittää seinään kaksipuoleisella teipillä (sisältyy toimitukseen)

– 100% suomalaista käsityötä

Kartan kiinnitys:

– Kartan takaosassa oleva teippi tarttuu useimpiin seinäpintoihin, kuten maalattuun kipsilevyyn ja puuhun. Karheaan seinäpintaan se ei välttämättä tartu. Seinäpinnan pitää olla rasvaton ja kuiva. Irrota teipin päällä oleva suojakalvo. Katso, että kartta on suorassa ja paina kartta lujasti seinää vasten. Teippi on vahvaa, ja voi irrotettaessa vaurioittaa maalipintaa. Emme vastaa mahdollisista vaurioista. Varmista kiinnitys aina taulunaulalla.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten nirhaamalla teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

94,00 144,00 

Poista

Lisätiedot

väri

musta, puunvärinen

koko

S, M, L

teksti

Roma, Rome