Vancouver

Kanadan lounaisrannikolla sijaitsevaa Vancouveria pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Miljoonakaupunki rajoittuu Tyyneen valtamereen, ja ympärillä kohoavat jylhät vuoret. Nyt voit ikuistaa tämän upean kaupungin katuverkoston seinällesi.

 

– valitse kartan väri, mustaksi petsattu tai puunvärinen

– valitse koko; 40 x 55 tai 55 x 75 cm

– materiaalina suomalainen 4 mm koivuvaneri

– kartta voidaan asettaa nojalleen seinää vasten, tai kiinnittää seinään kaksipuoleisella teipillä (sisältyy toimitukseen)

– 100% suomalaista käsityötä

Kartan kiinnitys:

– Kartan takaosassa oleva teippi tarttuu useimpiin seinäpintoihin, kuten maalattuun kipsilevyyn ja puuhun. Betoniin tai karheaan seinäpintaan se ei tartu. Seinäpinnan pitää olla rasvaton ja kuiva. Irrota teipin päällä oleva suojakalvo. Katso, että kartta on suorassa ja paina kartta lujasti seinää vasten. Teippi on vahvaa, ja voi irrotettaessa vaurioittaa maalipintaa. Emme vastaa mahdollisista vaurioista. Varmista kiinnitys aina taulunaulalla.

Kartan irrotus seinästä käy helpoiten nirhaamalla teipit varovasti irti terävällä veitsellä. Uutta kiinnitystä varten kaksipuoleista teippiä löytyy hyvin varustelluista rautakaupoista.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

99,00 159,00 

Poista

Lisätiedot

väri

musta, puunvärinen

koko

40 x 55 cm, 55 x 75 cm